Реклама

Володимир Карплюк презентував свою книгу «Люди невсеодно. Розвиток міст» (відео)

«Люди невсеодно. Розвиток міст». Це перша книга Володимира Карплюка. Сам автор називає її методичкою або ж інструкцією для міського голови чи управлінця. Презентували книгу у найстарішій книгарні Києва — «Сяйво книги».

Максим Ситницький, доктор економічних наук, завкафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності КНУ ім. Т. Г. Шевченка:

«Я хотів би сказати чотири слова про цю книжку. Це — лідерство, це — інновації, це — командна робота і це — міжнародна суб’єктність. Представляючи кафедру менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності університету Шевченка, я обов’язково буду цю книгу рекомендувати всім слухачам державних програм і програм з менеджменту».

Книга написана на основі власного управлінського досвіду автора. Володимир Карплюк був мером Ірпеня у 2014-2018 роках. За цей час місто кардинально змінилося, а бюджет розвитку громади зріс у 40 разів. Що саме робив, щоб досягти таких результатів, і де брав кошти на реалізацію сотень проєктів – автор детально розповідає у книзі.

Володимир Карплюк, автор книги «Люди невсеодно. Розвиток міст»:

 «Є дуже багато простих інструментів, завдяки яким ми всі будемо кращими. Всі наші громади та міста можуть дуже швидко стати кращими. Україна унікальна країна, у нас дуже багато грошей, можливостей та талановитих людей. Просто потрібно декілька чітких, дієвих інструментів і ми просунемося набагато вперед».

Сергій Даніш, Коцюбинський селищний голова:

 «Із задоволенням її прочитаю і розумію, що багато ще для себе поставлю нових завдань. Ірпінь — приклад. Ми пам’ятаємо, який Ірпінь був і бачимо, який Ірпінь зараз. У всіх напрямках!».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

 «Для управлінця це дуже корисна інформація. Ті, хто хочуть розвиватися, будуть використовувати її. Ті, хто не хоче розвиватися, то ця книжка не для них».

На думку Володимира Карплюка, секрет успіху громади – у людях. Тим, хто управляє містом і доглядає за ним має бути не все одно все: від кинутого папірця на тротуарі до стану доріг та розвитку освіти, медицини, культури.

Олександр Пащинський, депутат Ірпінської міської ради:

 «У цій назві дуже багато закладено. Від людини дуже сильно залежить саме реалізація планів, дій. Одне діло — сказати, інше діло — реалізувати якийсь проєкт».

Дмитро Негреша, керуючий справами виконкому Ірпінської міськради:

«Колись він мені сказав таку фразу: якщо тобі подобається це, ти хочеш допомогти людям і кожного дня, коли ти приходиш на роботу зранку, ти це бажаєш, то тоді ти на своєму місці, ти можеш виконувати функції місцевого управлінця. А коли ти прокинешся і відчуєш, що тобі це набридло, ти не хочеш спілкуватися з людьми, — кидай цю справу».

Значну частину книги «Люди не все одно» займають фотографії Ірпеня. Як доказ того, що інструменти управління, запропоновані автором працюють.

Дмитро Чистяк, письменник, професор, заступник голови НСПУ, секретар Європейської академії наук:

«Ми, спілкуючись із громадою, з керівництвом громади, побачили, наскільки динамічно розвивається Ірпінь, наскільки у культурній сфері це, справді, сучасне місто, яке має хороші міжнародні зв’язки. Це дуже важливо».

Іван Степурін, директор видавництва «Саміт-книга»:

«Я вважаю, що Ірпінь — зразкове місто. Місто прогресивне, місто-сонце. За це велика подяка Володимиру Андрійовичу».

Прочитати книгу «Люди невсеодно. Розвиток міст» найближчим часом можна буде у форматі онлайн в інтернеті. Також вона з’явиться в ірпінській міській бібліотеці. Володимир Карплюк же зізнається, що працює над новим літературним проєктом. Але цього разу художнім. Друзі його в цьому підтримують.

Валерій Харчишин, фронтмен гурту «Друга Ріка»:

 «Зараз ми стоїмо на презентації книги, лунає тривога. Але ми живемо. Це основне, що ми можемо робити нині. Не чекати поки закінчиться війна, не чекати поки ми переможемо. А жити, творити книжки, створювати музику і працювати на перемогу. Я сподіваюся, що після книжки буде музика, бо Ви живете і живете з книжкою, словом, музикою. Дай Боже!».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

У районі парку «Центральний» в Ірпені горів травʼяний настил 

15 May 19:50

Детальніше
Завтра Ірпінська громада попрощається із захисником Віталієм Димарчуком 

15 May 15:26

Детальніше
ООН-Хабітат допоможе Бородянці розробити програму комплексного відновлення (відео)

15 May 12:37

Детальніше
Благодійна організація «Remar Ukraine» п’ять разів на тиждень годує по пів тисячі ірпінців (відео)

15 May 12:31

Детальніше
В Ірпені учасники гуртка «ОПІР» удосконалювали навички з тактичної медицини

14 May 20:12

Детальніше
Ірпінцям показали артефакти, присвячені відновленню енергопостачання на Київщині (відео)

14 May 19:05

Детальніше
Ірпінський ліцей  НУБіП - у трійці найкращих команд Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч з волейболу на Київщині

14 May 18:50

Детальніше
В Ірпінській міській центральній лікарні пройде День донора

14 May 15:33

Детальніше
Всі новини
300x300
Реклама