Володимир Карплюк про Анастасію Попсуй: «Вона не з когорти тих, хто здається»

74573698 1364572893721434 7657276885985918976 N

Голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк відреагував на відставку Анастасії Попсуй з посади секретаря Ірпінської міськради та в. о. міського голови.

«Сьогодні мій друг та однопартієць Анастасія Попсуй пішла з посади секретаря Ірпінської міської ради. Замість неї депутати довірили цю посаду Андрію Літвинову. Анастасія залишається депутатом міськради, але матиме більше часу на міжнародні та громадські проекти», – зазначив Карплюк на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні я скажу кілька щирих слів про Анастасію Вікторівну. Вона не просто друг. Вона завжди там, де комусь важко. Вона в одному строю з тими, проти кого об’єднуються всі сили зла. Вона ніколи не шукає відмазок. Вона там, де команда видихається і потребує посилення. Вона була на Майдані, ініціювала збір коштів на лікування пораненим під час Революції Гідності. Вона об‘єднала тисячі жінок у громадську спільноту, щоб захистити їхнє право на місце під сонцем у політиці та бізнесі. Вона витримувала тиск псевдоактивістів, які обливали її брудом. У них була мета – очорнити та натиснути, щоб вона здалася. Але вона не з когорти тих, хто здається. Вона з тих, хто любить друзів і не забуває вчинків зрадників та негідників», – написав Володимир Карплюк.

За його словами, «щоб розколоти команду «Нові обличчя», нетрадиційні ірпінські недополітики робили все – підкуп депутатів, сюжети з чорнопіарними поглядами, мільйонні тиражі газет, стеження та хабарі в ірпінську прокуратуру». «Левова частина цього несправедливого тиску дісталася саме їй. Та вона з такої сталі, що не лише це витримала, а й завжди була на передовій», – підкреслив лідер «Нових облич».

«Я завжди буду поруч із нею. Бо вона – Анастасія Попсуй!» – додав Володимир Карплюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300