Володимир Карплюк проголосував на виборах

67671341 128189095532296 O

Кандидат у народні депутати України по 95-му округу Володимир Карплюк узяв участь у голосуванні на своїй виборчій дільниці.  

«Друзі, я проголосував. Закликаю усіх також прийти на дільниці і зробити свій усвідомлений вибір, бо це наш із вами громадянський обов’язок перед країною!» – написав політик на своїй сторінці у фейсбуці.

«Додатково повідомляю, що я НЕ ЗНІМАВ свою кандидатуру з виборів. Якщо ви бачите або чуєте таку інформацію, знайте – це брудні технології і маніпуляції моїх опонентів», – додав Карплюк.

Нагадаємо, сьогодні прес-служба кандидата повідомила про те, що в окрузі поширюється фейкова інформація, нібито Володимир Карплюк зняв свою кандидатуру на користь Олександра Горобця. Фальшива заява від імені Карплюка з’явилася, зокрема, на фейковій сторінці «Володимир Карплюк дарує квартиру», яка раніше вже використовувалася для дезінформації.

Крім того, прес-служба кандидата повідомила, що наразі неправдива інформація про зняття Карплюком своєї кандидатури поширюється також по телефону: відбувається обдзвонювання абонентів інтернет-провайдера «Бест», який належить соратнику Олександра Горобця Олексію Зіневичу.

Володимир Карплюк також опублікував на своїй сторінці в соцмережі відеозвернення з цього приводу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300