Володимир Карплюк: «Пройде 50 років, а про нашу команду згадуватимуть гарним словом»

Photoeditorsdk Export 2019 11 27t124557.474

Об’єкти інфраструктури, які створюються в Ірпені в останні роки, і через півстоліття слугуватимуть громаді та викликатимуть вдячність людей. Про це сказав голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк у відеозверненні, опублікованому на його Telegram-каналі.  

Коментуючи слова «одного свого товариша» про те, що опоненти роблять усе, аби Карплюк і його команда «були токсичними», лідер «Нових облич» наголосив: якби він звертав увагу на всі випади недоброзичливців, то «не було б тієї гордості, яку сьогодні ірпінчани відчувають, кажучи, що вони живуть в Ірпені».

«Не було б парків, скверів, не було б об’єктів медицини й освіти, які ми створили за ці роки, не було б набережних і класних вулиць, тротуарів, яких не існувало в багатьох місцях до того, як Карплюк і команда «Нових облич» прийшли до міста Ірпеня», – зазначив він.

«Пройде 50 років. Усі ці речі, які ми створили, залишаться і будуть слугувати територіальній громаді, і про мене й мою команду обов’язково згадають гарним словом… А про вас, шановні опоненти, ніхто не згадає. Вас не буде ні в політичній, ні в якій іншій історії цього міста», – резюмував Володимир Карплюк. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300