Володимир Карплюк розповів про хвилю чорного піару проти нього

66524586 2489027651383742 5755010543165374464 O

Кандидат у народні депутати України по 95-му виборчому округу Володимир Карплюк розповів про розгортання спрямованої проти нього масованої кампанії чорного піару. У пості та відеозверненні на своїй сторінці у фейсбуці він навів найсвіжіші приклади використання опонентами брудних технологій.

«Шановні друзі, хочу вас проінформувати, як розпочався ранок чорного піару проти Карплюка, – зазначив кандидат. – Прочитав про себе багато нового. Наприклад, що я планую забрати пам’ятник Шевченку з Центральної площі в Ірпені собі додому))».

«Також зараз модні секс-скандали, то й мене вирішили якось до цієї теми прив’язати: написали текст із заголовком про сексуальні домагання і прикріпили фото депутаток Бучанської міської ради й нашої поетеси Юлії Бережко-Камінської. Прошу вибачення в людей, яких безсовісно втягують у чорну піар-кампанію проти мене», – написав Карплюк.

Також він повідомив, що «вийшла передача на брехливому телеканалі «Погляд», у якій розповідають різну брехню». «Зокрема, показують начебто мій квиток у Партії регіонів, який вони сфальсифікували, сфотошопили і підробили підпис. Більш того, навіть печатку поставили Броварської організації, з чого явно видно, що це елементарна брехня», – зауважив Карплюк.

«Мої опоненти сходять з розуму і опускаються на саме дно, бо вчора був опублікований рейтинг кандидатів по 95-му округу. Свого найближчого конкурента я випереджаю більше, ніж на 20%. Тому очікуйте ще більшого маразму проти мене… Вірю, що ця чорнуха опиниться у смітниках, а не у наших із вами головах! Дякую своїм рідним, друзям, своїй команді за підтримку! Все буде добре!» – наголосив Володимир Карплюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300