Реклама

Володимир Карплюк розповів про відбудову приватного сектора на Багірова та Гостомельському шосе

Володимир Карплюк розповів про відбудову приватного сектора на Багірова та Гостомельському шосе

СЕО Товариства «Відважних» Володимир Карплюк у черговому випуску проєкту «Чесна відбудова» розповів про відбудову приватного сектора на Багірова та Гостомельському шосе. У ньому йдеться про будівництво семи будинків, які зводить товариство «Відважних» у рамках обласного проєкту комплексного відновлення приватного сектора.

За його словами, є величезна невідповідність по об’ємах робіт та матеріалів. «Наприклад, якщо взяти один будинок, такого матеріалу як руберойд проєктом передбачено на 65 м кв, а проєктно-кошторисною документацією нам пропонується закрити майже у 10 разів більше. І таких ситуацій досить багато», — розповідає Володимир Карплюк.

Також він додає, що саме через це його підприємство ще не брало жодних авансів від держави.

«Ми здійснюємо роботи, уточнюємо проєктування по ходу. Але тільки після того, як проєктна документація буде ідеально виправлена та погоджена органами місцевого самоврядування, Київською обласною державною адміністрацією, ми будемо подавати акти на закриття. Для чого? Для того, щоб уникнути можливих маніпуляцій, і щоб уся Україна побачила реальну вартість відбудови таких об’єктів», — наголошує Карплюк.

За його словами, підприємство не збирається заробляти на об’єктах відбудови. Прибуток передадуть на покращення проєктів із відновлення.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!