Володимир Карплюк: «Таких масштабних змін, як в Ірпені, не відбувається в жодному українському місті»

Photoeditorsdk Export (23)

У жодному іншому місті в Україні немає таких швидких і масштабних змін, як в Ірпені. Про це заявив ексмер і голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові Обличчя» Володимир Карплюк.

«Корпус школи на 800 учнів, сучасний медичний центр, два дитячих садочки, три медичних амбулаторії, спортивні майданчики на набережній. Асфальтування десятків вулиць, реконструкція прибудинкових територій. Цю та багато іншої інфраструктури буде відкрито в Ірпені до кінця цього року. Таких масштабних змін не відбувається в жодному українському місті… Ще п’ять років тому ми з заздрощами озиралися на сусідні громади. Тепер же домінування Ірпеня очевидне навіть його опонентам. Всі говорять тільки про Ірпінь і рівняються тільки на Ірпінь», — написав Карплюк на своїй сторінці в соцмережі.

Він відзначив, що «партія «Нові Обличчя» створила управлінську команду, яка щоденно організовує обслуговування Ірпеня на найвищому рівні». «Своєчасний ямковий ремонт, миттєва реакція ЖЕКу на комунальні проблеми, ідеальна робота благоустрою з обслуговування парків, площ, скверів. «Муніципальна варта» робить все можливе для максимальної безпеки на вулицях міста. Сотні людей щодня трудяться заради того, щоб ірпінчанам жилося комфортно у своєму місті», — підкреслив Карплюк.

Він зауважив, що «не ставив за собі мету бути «вічним мером» і дав можливість реалізуватися команді молодих професіоналів на чолі з Олександром Маркушиним; таким чином, десятки людей в управлінській команді міста розкрилися і сьогодні є класними фахівцями у своїх напрямках роботи».

За словами Карплюка, «ті, хто критикували зміни, гуляють з родинами міськими парками, набережною та площею і роблять селфі на фоні цих об‘єктів». «При цьому ви бачите, що наша команда майже щодня отримує тонни негативу», — відзначив він і додав, що цей негатив продукують люди, «які хочуть добратися до влади і повернути назад часи, коли ями на дорогах та загальноміський бардак були звичайною справою».

«Нашим реальним справам та їхнім пустим словам дадуть свою оцінку люди та час. А поки ми — команда партії «Нові Обличчя» — щодня робимо все, щоб ви гордилися рідним містом і з натхненням говорили друзям з інших міст: «ТАК, Я ЛЮБЛЮ ІРПІНЬ!» — наголосив Володимир Карплюк.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300