Володимир Карплюк: «В Ірпені живуть люди, для яких державність – не порожнє слово»

Photo2

Лідер партії «Нові Обличчя», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк подякував усім землякам, які взяли сьогодні участь в акції з нагоди загальнонаціонального Дня єднання на центральній площі міста.

«Починаючи з 2014 року, коли почалася війна на Сході України, ми не раз збиралися на нашій площі. І не раз проводжали в останню путь хлопців, які віддали своє життя за ті цінності, про які ми так багато говоримо сьогодні – за Мир, Свободу, Незалежність, Патріотизм. Країна відбувається тоді, коли люди, які в ній живуть, знають, що їм немає куди відступати. Коли, люблячи країну, вони щодня роблять реальні вчинки: від дрібних – підібрати недопалок чи порожню пляшку з-під ніг – до того, щоб за першої ж потреби стати на захист рідної землі і ціною свого життя боронити її. Ірпінь у цьому питанні – прогресивне місто. У 2014-му ми виконали план призову на 150 %. Ми були лідерами в області. Це значить, що в Ірпені живуть справжні патріоти, люди, для яких державність – не порожні слова. І я дякую усім, хто прийшов сьогодні на площу, щоб показати силу нашого духу і нашої єдності», – написав політик на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що ЗМІ багато говорили про початок війни саме сьогодні. «Мова не про те, правда це чи ні. Ми всі розуміємо, що це можливо. Але є важливі речі, на яких я хочу наголосити. Страх. Він сильніший за інші почуття, і за допомогою нього нами маніпулюють. Через страх хочуть зруйнувати країну, підірвати її економічний стан. Страх жене людей в магазини, на заправки, створює паніку. А паніка – це найдешевший варіант перемоги над Україною. Ворогу паніка набагато вигідніша, ніж повномасштабна війна. І це треба розуміти. Я переконаний, що ми розумна країна і на такі речі не поведемося. Будемо свідомими і зробимо все, щоб ця гібридна частина війни не дала результату», – наголосив лідер «Нових Облич».

«Щиро вірю, що небо над Україною і сьогодні, і завтра залишиться мирним. Затишку й добробуту – вашим родинам! Мужності – нашим захисникам!» – додав Карплюк.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Всі новини
300x300