Володимир Карплюк йде до Верховної Ради України по 95 виборчому округу

ВА фото

Володимир Карплюк, лідер партії «Нові обличчя», прийняв рішення про висунення своєї кандидатури по 95-му виборчому округу. Офіційну заяву політик опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

«Я, Володимир Карплюк, голова політичної партії «Нові обличчя»,  прийняв рішення висувати свою кандидатуру до Верховної Ради України по 95 виборчому округу. У нас вистачило знань, умінь і, найголовніше, політичної волі, щоби за короткий період збільшити бюджет Ірпеня на сотні мільйонів гривень і створити сотні інфраструктурних об’єктів. Мені би дуже хотілося, щоб до українського парламенту прийшли люди, які будуть знати і вміти, а головне — хотіти збільшити бюджет України на сотні мільярдів гривень. І зробити так, щоб Україна отримала швидкий розвиток», — заявив він.

Карплюк наголосив, що інформаційне суспільство часто робить з українців зомбі і  вони не можуть відрізнити хороше від поганого, бо за допомогою маніпулятивних інструментів через олігархічні канали, глядачам нав’язують негідників, як гарних кандидатів. І навпаки – з непоганих людей роблять негідників. 
«Я закликаю бути свідомими. Я закликаю відірватися на час від телебачення. Відірватися на час від фейсбука і приїхати до нашого міста. Пройтися по наших вулицях. Переконатися на власні очі — те, що називають «Ірпінським дивом» можливе сьогодні по всій країні. 
Ми команда професіоналів. Ми не звикли розкачуватися довго. Я чітко знаю, що уже незабаром жителі Ірпеня, Вишневого, Боярки, Приірпіння, сіл Києво-Святошинського району побачать швидкий і стрімкий, новий розвиток, бо парламент вимагає нових облич. І ми саме є ці нові обличчя, яких чекає український народ», — заявив Володимир Карплюк.

Раніше повідомлялося, за останні три з половиною роки в Ірпені з’явилося 17 сучасних зон для сімейного відпочинку та занять спортом. Відкрито два нових дитячих садочки, два сучасних ліцеї, побудований шкільний корпус. Відкрито нову дитячу поліклініку та кілька нових амбулаторій сімейного типу.  Більше 20 км доріг в місті капітально відремонтовано. Впродовж цього часу в старих житлових будинках міняють покрівлю, встановлюють енергозберігаючі вікна та двері. Загалом, з 2014 року в Ірпені реалізовано більше 200 соціально-важливих проектів в освіті, медицині, культурі, спорті, комунальній сфері тощо.

Як відомо, дострокові вибори до Верховної Ради України відбудуться 21 липня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300