Реклама

Володимир Карплюк закликав ірпінців поки що не повертатися додому (відео)

Володимир Карплюк закликав ірпінців поки що не повертатися додому (відео)

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк звернувся до евакуйованих жителів Ірпінської громади з проханням поки що не повертатися додому.  

«Шановні мешканці Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Діброви, Козинців! Після появи новини про те, що Ірпінь звільнено, ми отримали масу дзвінків із приводу того, чи можна вже повертатися додому. Я закликаю всіх: відкиньте цю ідею дуже-дуже далеко. В Ірпені й населених пунктах поруч із Ірпенем на сьогоднішній день дуже небезпечно, повертатися в жодному разі не можна. Це буде загроза для вашого життя і життя ваших родин», – наголосив Карплюк.

За його словами, небезпека пов’язана як із обстрілами, так і з залишеними ворогом мінами.

Голова Інвестради відзначив, що передчасне повернення жителів сковуватиме дії українських військових і тероборони.

«Як тільки буде якась інформація, пов’язана з тим, що можна повертатися додому, ми обов’язково вам про це додатково повідомимо. А зараз я дуже прошу, щоб ми всі не заважали працювати нашим Збройним силам, нашій територіальній обороні, які героїчно щодня роблять усе для того, щоби наше місто дійсно було безпечним. Залишайтеся в тих безпечних місцях, де ви знаходитеся і вірте разом із нами в те, що Україна переможе!» – закликав Володимир Карплюк.

Нагадаємо, раніше міський голова Олександр Маркушин повідомив про звільнення Ірпеня від російських окупантів.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!