Володимир Карплюк запрошує долучатися до оновлення стратегії розвитку Ірпінської громади

24682c96 12fc 48fe 822a 53e93cea2279 655x390

Кожен охочий мешканець Ірпінської громади може долучитися до оновлення її стратегії розвитку та створення майстер-плану. На цьому наголосив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

«Сьогодні Ірпінь на всіх шпальтах перших світових видань. Місто цікаве та актуальне для міжнародних компаній та фундацій, але найбільш актуальним Ірпінь має бути містянам та мешканцям навколишніх міст, Києву… Всі наші міжнародні партнери, яких ми запросили, чекають, що самі містяни долучаться до процесу планування відбудови та нададуть свої пропозиції з приводу того, як вони бачать розвиток деокупованого Ірпеня», — написав Карплюк на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами голови Інвестради, до відновлення Ірпеня вже долучилась велика кількість світових архітекторів, дизайнерів, які мають вагомий досвід проектування, створення міст та урбанізації. Зокрема, американська архітектурна компанія  “Gensler” буде сприяти міжнародним зустрічам відомих іноземних спеціалістів та керувати процесами підготовки майстер-плану.

Наразі вже розпочато формування української локальної дорадчої ради. Долучитися до заходів із написання майстер-плану та оновлення “Стратегії розвитку Ірпінської міської територіальної громади на 2022-2032 роки” можна, заповнивши анкету за посиланням.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300