Реклама

Володимир Карплюк зайняв 17 місце у рейтингу найвпливовіших людей Київщини

Photo 2023 12 31 13 30 23

У ТОП-100 найвпливовіших людей Київської області у 2023 році за версією інтернет-порталу «Моя Київщина» голова Фонду відновлення Ірпеня та лідер партії “Нові Обличчя” Володимир Карплюк обійняв 17-те місце, четвертий рік піднімаючись у рейтингу. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин посів 24 місце (минулого року Маркушин займав у рейтингу 19-е місце), а мер сусідньої Бучі Анатолій Федорук – 23 місце.

Є в рейтингу й інші політики та громадські діячі з Ірпеня та Приірпіння: 78 місце – секретарка Ірпінської міської ради Анжела Макеєва, 80 місце – президентка Молодіжного парламенту Ірпеня Олександра Ільніцька, 84 місце – в.о. голови Бородянської селищної ради Ірина Захарченко, 89 місце – заступниця начальника Гостомельської селищної військової адміністрації, 91  місце – депутат Бучанської міської ради, командир Першого стрілецького батальйону легендарної 3 окремої штурмової бригади Володимир Коротя, який очолював оборону Ірпеня на блок-посту “Жираф”.

Лідер «Нових облич» Володимир Карплюк та його команда продовжують плідно працювати над відновленням Ірпеня, який через російську агресію постраждав чи не найбільше з усіх міст Київщини. Фонд відновлення Ірпеня, співзасновником якого є Карплюк, зібрав та перерахував на відбудову постраждалої інфраструктури понад 29 мільйонів гривень, велику кількість будматеріалів, а також залучив міжнародних партнерів. Зокрема, португальське місто Кашкайш надало понад 20 мільйонів гривень на відновлення та добудову дитсадка «Червона Калина». Про пророблену роботу Карплюк звітує у власних відеопроєктах «Це бізнес, Ірпінь!», «Ірпінь розумний» та «Чесна відбудова», а також висвітлює діяльність Фонду відновлення Ірпеня, Інвестиційної ради Ірпеня та Товариства «ВІДВАЖНИХ» на своєму Telegram-каналі”, , – йдеться у редакційній статті порталу.

“Досвід у відновленні він зараз переносить у Бородянку, де в.о. селищного голови обрали Ірину Захарченко від партії «Нові обличчя», а першим заступником став Дмитро Негреша – людина Карплюка, який очолював апарат Ірпінської міської ради і налагоджував взаємодію з усіма міжнародними партнерами по відбудові. 16 грудня Карплюк ініціював проведення першого форуму по відновленню Бородянської громади «Бородянка: майбутнє громади», у якому взяло участь керівництво КОВА та народні депутати”, — повідомляється в матеріалах рейтингу.

“Карплюк доволі вдало комунікує з керівництвом області та лідерами основних фракцій в облраді, що дозволяє йому оперативно вирішувати проблеми відновлення постраждалих громад, якими він опікується. Крім Ірпеня та Бородянки, на Карплюка орієнтується голова Коцюбинського Сергій Даніш, мер Боярки Олександр Зарубін, голови фракцій «Слуга народу» в Ірпені Максим Нельзін та в Білогородці Сергій Пишний. Його політсила представлена фракціями у Бучанській районній раді, Бучі, Гостомелі, Вишневому, Бородянці та Коцюбинському. До того ж за цей рік Карплюк не втрачав часу і «виростив» у громаді ще двох потужних лідерів – голову своєї фракції в міськраді Олександра Пащинського та першого заступника мера Ірпеня Андрія Кравчука.

Попри страх деяких забудовників інвестувати в нові проєкти, товариство «ВІДВАЖНИХ» Володимира Карплюка розпочало активне будівництво ЖК «RIVER PORT». Разом з Ігорем Мазепою з Concorde Capital Карплюк розпочав будівництво одного з найбільших котеджних містечок в Україні «О.Краса» площею 60 га. Групи його будівельних компаній традиційно допомагають ЗСУ.

Цьогоріч Карплюк також реалізував серію мистецьких проєктів, профінансувавши та відкривши в Ірпені пам’ятник «Спротив», найдовший в Україні Літературний мурал Ірпеня та найбільший в світі мурал з картиною Тараса Шевченка «Катерина», вручивши найбільшу в Україні за розміром преміального фонду Літературну премію Ірпеня”, — наголошують упорядники рейтингу.

Очолюють ТОП-100 ззаступник керівника Офісу Президента, ексголова КОВА Олексій Кулеба, голова КОВА Руслан Кравченко, перший заступник Генпрокурора Олексій Хоменко, перший заступник Міністра оборони України Олександр Павлюк, голова правління НАК «Нафтогаз України»Олексій Чернишов, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, голова Офісу Президента України Андрій Єрмак, керівник Київської обласної прокуратури Максим Крим, командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський, американський меценат Говард Баффет, командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв, начальник Головного управління СБУ Київщини Артем Бондаренко.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама