Володимир Яременко з Ірпеня отримав звання Заслуженого тренера України

65837661 1270487029796688 6678646618834599936 N

Тренер із вільної боротьби з Ірпеня Володимир Яременко отримав почесне звання Заслуженого тренера України. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів голова Інвестиційної ради Ірпеня, кандидат у народні депутати України Володимир Карплюк.

«У нас приємна новина: наш земляк, тренер із вільної боротьби Володимир Яременко отримав почесне спортивне звання Заслуженого тренера України. Люди, які мають стосунок до спорту, розуміють, яка нелегка багаторічна праця стоїть за таким визнанням», – зазначив Карплюк.

Він зауважив, що «згідно з Положеннням про єдину спортивну класифікацію України, звання «Заслужений тренер України» присвоюється за підготовку спортсменів вищої категорії».

«Багато хто в Ірпені знає про видатні досягнення вихованки Володимира Яременка Ірини Коляденко, яка восени двічі стала бронзовою призеркою світових першостей: у вересні вона здобула медаль на Чемпіонаті світу серед юніорів у Словаччині, а в листопаді піднялася на п’єдестал Чемпіонату світу U-23, який проходив у румунській столиці. У квітні за підсумками минулого спортивного року Ірина отримала свідоцтво «Краща спортсменка Київщини з вільної боротьби 2018 року», а її наставник Володимир Яременко здобув нагороду в номінації «Кращий тренер Київщини з вільної боротьби 2018 року», – написав Володимир Карплюк.

Він привітав Володимира Яременка з «високим визнанням на державному рівні» та подякував йому «за те, що він так потужно прославляє Ірпінь в Україні і в світі».


На фото: Володимир Яременко та Ірина Коляденко

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300