Реклама

Волонтерка Олеся Василець допомагає військовим ЗСУ на Харківщині

Волонтерка Олеся Василець допомагає військовим ЗСУ на Харківщині

Шість тонн гуманітарної допомоги передала на фронт депутатка Бучанської районної ради, волонтерка-міжнародниця Олеся Василець. Це – медикаменти, кровоспинні та протизапальні засоби, турнікети, а також медичне обладнання для реанімацій.

«Щодня мені приходить від 12 до 67 заявок на ліки від різних військових частин, які зараз там, в тому клятому пеклі під Харковом, та від волонтерів, які, мов янголи з опаленими крилами, летять до наших захисників і захисниць крізь вогонь. Сьогодні вперше за тиждень поспала аж 5 годин. І вперше спромоглася написати звіт зі своїх відправлень гуманітарної допомоги. Харківщина наша, тримайся! Неймовірні 92 штурмова, 57 мотопіхотна, 42 механізована, 125 бригада ТРО, підрозділ ГУР МО, підрозділ 82-ї десантно-штурмової бригади, 13 бригада Нацгвардії ХАРТІЯ, ви – титани, всі, хто боронить Харківщину в ці пекельні дні рашистського наступу. Тримайтеся, наші любі, а ми робимо все можливе тут, у волонтерському тилу», — написала Василець на своїй сторінці у Фейсбук.

2024 05 20 11.28.02

Окрім забезпечення Харківського напрямку Олеся Василець відправила також гуманітарну допомогу для хірургічного та терапевтичного відділень 5-ої та 4-ої міських лікарень прифронтового Запоріжжя.

2024 05 20 11.27.44

Нагадаємо, що у травні Олеся Василець домовилася про безперервну доставку гуманітарної допомоги з Німеччини (місто Марль) від благодійного фонду Штефана Поля. Цьому передували тривалі 6-місячні перемовини з німецькими партнерами.

Також, користуючись депутатськими повноваженнями, Василець запровадила програму виплати грошової допомоги пораненим бійцям у Бучанській районній раді Київської області під назвою «Ліки для Героїв».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!