Викладачі Ірпінської школи мистецтв привезли Ґран-прі з міжнародного конкурсу

Photoeditorsdk Export 2019 10 02t205242.717

Фортепіанний дует Андрія Степанова та Надії Скрипчак – викладачів Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського – здобув Ґран-прі в номінації «Інструментальний ансамбль» на X Міжнародному фестивалі-конкурсі музики і співу «Оксамитовий сезон – 2019». Про це ITV повідомили в школі мистецтв.

Фестиваль проходив у Херсоні. Цього разу в ньому взяли участь більше ста учасників – викладачі мистецьких шкіл, музичних коледжів і консерваторій. У день його відкриття ірпінські музиканти дали годинний концерт, під час якого виконали твори композиторів Макса Бруха, Сергія Рахманінова, Роберта Шумана, Йоганнеса Брамса, Карлоса Гуаставіно, Астора П’яццоли. Вела концертну програму викладач Ірпінської школи мистецтв ім. М. Вериківського, кандидат педагогічних наук Людмила Степанова.

На конкурс Андрій Степанов і Надія Скрипчак представили два твори: першу частину концерту Макса Бруха і танго «Adios Nonino» Астора П’яццоли.

Ірпінські піаністи отримали запрошення взяти участь у концертах переможців фестивалю, які відбудуться в Одесі й Харкові в листопаді та грудні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300