Викрадену в Коцюбинському автівку розібрали на запчастини на Житомирщині (фото, відео)

Photoeditorsdk Export (12)

Автомобіль «Mazda», викрадений улітку цього року в жителя Коцюбинського, був розукомплектований зловмисниками в Житомирській області. Частини цієї автівки та ще багатьох машин різних марок співробітники Ірпінського відділу поліції виявили в гаражах, де діяло підпільне «підприємство», повідомляють правоохоронці Київщини.   

«Поліцейські встановили власника шести гаражів – місць розукомлектації викрадених автівок. Під час проведення санкціонованих обшуків у цих гаражних приміщеннях оперативники Ірпінського відділу поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення виявили та вилучили запчастини від викраденого на Київщині авто «Mazda». Крім цього, вилучено велику кількість автомобілів різних марок у розібраному стані: запчастини, вузли та агрегати», — йдеться в повідомленні.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років із конфіскацією майна або без такої.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300