Вийшла у світ нова дитяча книга ірпінського поета Олександра Борщенка

Photoeditorsdk Export (1)

Вийшла у світ нова книга для дітей, написана ірпінським поетом Олександром Борщенком. Це віршована казка «Незвичайні пригоди равликів», яка є продовженням попередньої книжки Борщенка «Равлик до равлика в гості ходив».

Декілька примірників нового видання автор подарував Ірпінській дитячій бібліотеці та місцевому історико-краєзнавчому музею.

«Віршована казка ірпінського поета Олександра Борщенка «Равлик до равлика в гості ходив», яка побачила світ минулого року, викликала велике зацікавлення маленьких шанувальників поезії. На зустрічі з автором у Ірпінській бібліотеці для дітей вони попрохали продовження. Олександр Володимирович виконав побажання дітей і написав «Незвичайні пригоди равликів». Видання містить п’ять нових пригод друзів-равликів Павлика та Гаврика», – розповів на своїй сторінці у фейсбуці директор музею Анатолій Зборовський.

Він зазначив, що нова книга Борщенка, як і попередня, «допоможе засвоєнню малечею української мови – цьому сприятимуть веселі, барвисті ілюстрації Ганни Мокієнко».

Олександр Борщенко – член Конгресу літераторів України, автор 11 книжок, три з яких написані для дітей.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300