Як Ірпінські студенти обирають роботу

Наталія Ільченко, в.о. директора ВП НУБіП України:

Цьогорічні випускники Ірпінського економічного коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України вже обирають собі роботу. Керівництво закладу організувало для них ярмарок вакансій.

Наталія Ільченко, в.о. директора ВП НУБіП України:

«Сьогодні ірпінський економічний коледж готує спеціалістів за п’ятьма напрямами: облік і оподаткування,  фінанси, банківська справа і кредит, підприємництво, торгівля та біржова діяльність, комп’ютерна інженерія та маркетингова діяльність».

Такі зустрічі студентів із потенційними роботодавцями коледж організовує щороку. Сьогодні свої умови пропонують  молодим спеціалістам 15 підприємств Ірпінського регіону та Києва. Це, перважно, банківська і торгівельна сфери.

Анна Подопригора, представник банку «ТАС»:

«Ми працевлаштовуємо молодих спеціалістів, вкладаємо потрібні знання з метою того, щоби молоді спеціалісти могли зростати й отримувати досвід».

Олена Кузьменко, представник мережі супермаркетів «Сільпо»:  

«Окрім практики, яку проходять студенти в наших магазинах, ми працевлаштовуємо студентів без досвіду роботи та платимо зарплатню за період навчання та стажування».

Наталія Ільченко, в.о. директора ВП НУБіП України:

«Сьогоднішній випускник, не тільки нашого навчального закладу, а й інших  — амбітний, кваліфікований, вже з певними фаховими компетенціями. Зрозуміло, що ці молоді люди розраховують на гідний рівень зарплати».

А якою бачать свою роботу самі випускники коледжу. Який інтерес хочуть задовільнити в першу чергу?

Марія, студентка Ірпінського економічного коледжу:

«Я – фінансист і робота моєї мрії повинна задовольняти мої інтереси, тобто я не просто повинна працювати, щоби заробляти гроші, а щоби робота приносила мені задоволення, в першу чергу».

До організації сьогоднішнього ярмарку вакансій долучився також і  Ірпінський Центр зайнятості. Вони стверджуть, що ситуація на ринку праці в регіоні  для молодих спеціалістів – обнадійлива. 

Петро Левчук, в.о директора Ірпінського   міського центру зайнятості:

«Зараз склалася така тенденція , що роботодавці навпаки хочуть бачити молодих, амбітних, цілеспрямованих спеціалістів у своїй команді, оскільки в них – досить інноваційний нестандартний погляд на роботу, і це — до вподоби до роботодавцям».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300