Як ірпінські діти «переплюсовують» енергетику війни

330051951 2145140329207241 785099854047511853 N

Учні Ірпінського центру позашкільної освіти під керівництвом народної майстрині України Віолети Величко, долучились до мистецького проєкту UA.Heritage. Під час занять гуртка «Петриківський розпис» діти оздоблювали гільзи, які надали українські захисники, яскравими орнаментами.

«По суті, діти «переплюсовують» енергетику мілітарного об’єкту на життєтворчу. За допомогою творчих навичок та «чарівного» пензлика створюють виняткові АРТоб’єкти! Кошти від реалізації гільз під час виставок йдуть на потреби ЗСУ», — розповіли на сторінці онлайн-музею «UA.HЕRITAGE» у фейсбуці.

UA.HЕRITAGE – це мистецький проєкт, в рамках якого створено онлайн-музей. Він має на меті розповісти широкому загалу про унікальні сторінки розвитку української вишивки, і, зокрема, співпрацю народних майстрів та видатних художників початку ХХ ст.

Нагадаємо, в Ірпінському центрі позашкільної освіти діє майже три десятки різноманітних гуртків. Зокрема це заняття з малювання, рукоділля, вокалу, танців, графічного дизайну, фітодизайну тощо. Майже усі гуртки – безкоштовні. На платній основі у Центрі працюють гуртки з англійської мови, навчання грі на синтезаторі, гітарі та гурток «Музикалка».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300