Як компанія «Ecosoft» допомагає ірпінцям в умовах війни (відео)

Компанія «Ecosoft» продовжує реалізовувати соціальні проєкти в Ірпені. Зараз допомагає відновлювати приміщення Служби у справах дітей та сім’ї, яке було пошкоджене в ході бойових дій. Наразі вже замінили всі склопакети. У цих двох кімнатах зроблять косметичний ремонт, поміняють підлогу, світильники та встановлять біметалеві радіатори. А ще замінять пошкоджені двері.

Валерій Сєрков, комерційний директор компанії «Ecosoft»:
«Наша компанія завжди вела соціально відповідальний бізнес. Ми приділяємо особливу увагу двом речам: установленню систем очистки води в місцях критичної інфраструктури і допомозі різноманітним центрам, які надають прихисток чи медичне обслуговування громадянам. І от оця прекрасна служба у справах дітей і сім’ї також не стала винятком».

Зараз на обліку служби перебуває 700 багатодітних родин, 27 сімей із складними життєвими обставинами та родини з прийомними дітьми. Щодня сюди приходять десятки людей.

Анжела-Ангеліна Дордюк, начальниця служби у справах дітей та сім’ї Ірпінської міської ради:
«За підтримки компанії «Ecosoft», яка взяла на себе таку складну й важливу нішу, все приведеться у відповідність. І людям набагато приємніше буде приходити у службу, тому що [приміщення] в напіврозваленому стані, і нам приємніше буде працювати».

Нагадаємо, після звільнення міста «Ecosoft» почав установлювати в Ірпені аквабокси з безкоштовною очищеною питною водою. Великий аквабокс – на головній площі Ірпеня. Ось у такі 20-літрові бутлі Павло щодня набирає тут воду для військових, які боронять Україну.

Павло, представник БО «Едельвейси»:
«На жаль, у них є проблема з питною водою, то ми їм організовуємо такий питний режим».

Олександра Страдецька, журналістка:
«А куди ви цю воду доставляєте?»

Павло:
«Конкретно ця вода поїде зараз у Херсонську область. Вода дуже якісна, мені дуже сподобалася. Серед усіх точок по Ірпеню, де можна набрати воду (навіть за гроші), ця вода просто на порядок вища».

Вадим, мешканець Ірпеня:
«Вода дуже смачна, і якість видно. Жодного осаду після кип’ятіння. Мені дуже подобається. Я дуже вдячний, звичайно, що це зробили, придумали для людей – це справді допомога».

Додамо, що очищення води здійснюється за допомогою ультрафіолетового знезараження. І зараз такі аквабокси встановлені також у «Залізному» та модульному містечках, де знайшли тимчасовий прихисток люди, які втратили дах над головою через російську агресію.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300