Як святкувала День свого народження Михайлівка-Рубежівка (відео)

На Співочому полі в Михайлівці-Рубежівці людно як ніколи. У кожному затишному куточку вирує свято. Хіба що двоє рибалок не зраджують власних традицій. Всі інші святкують День народження села.

Катерина Пасюк, староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу:
«Сьогодні, в такий святковий чудовий день, хотілось би побажати нашим мешканцям перш за все здоров’я, миру, злагоди в сім’ях, у громаді».

Для громади Михайлівки-Рубежівки цього дня приготували не один подарунок. Дітям облаштували зону безкоштовних розваг та ласощів: тут були надувна гірка, батути, карусель, ну й, звичайно, солодка вата та поп-корн. Дорослим організували насичений фуд-корт із душевною їжею та напоями.

Житель села:
«Свято Рубежівки хороше, правильно зроблене й веселе, і сонце нам дає і радість, і силу. Дякую вам!»

Ведучою свята була чарівна Прасков’я Могилевська. Родзинкою – конкурс місцевих красунь і розумниць «СуперМама та СуперДонька». Учасниці демонстрували свої найрізноманітніші таланти і дивували журі як мистецькими номерами, так і кулінарними шедеврами. Перемогу в конкурсі здобули Наталія та Марія Панченки.

Наталія та Марія Панченки, СуперМама та СуперДонька:
«Ми просто дуже шоковані! Маша розхвилювалася, каже: «Чому ми останні?» Я кажу: «Це означає – ти виграла». Ми не очікували, але дуже-дуже задоволені. Дякуємо всім».

Привітати громаду Михайлівки-Рубежівки приїхало чимало гостей з Ірпеня, адже цього року вона вперше святкує день народження в складі Ірпінської територіальної громади. 

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Ми вітаємо від імені Олександра Григоровича Маркушина всіх мешканців села з цим чудовим днем, бажаємо їм розбудови в складі нашої територіальної громади, успіхів у проєктах, які ми будемо реалізовувати разом».

Андрій Помазан, депутат Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«Прагнення є завжди в нас до розвитку, до добудови садочків, добудови клубу, у нас багато є планів стосовно транспортних розв’язок. Хочемо розвиватися й бути успішними. Хочемо наповнювати більше ірпінський бюджет, щоб він більше давав змогу розвиватися Михайлівці-Рубежівці».

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові Обличчя»:
«Я хочу сказати одне: що команда «Нових Облич» зробить усе, щоби мешканці Михайлівки-Рубежівки не пожалкували, що прийняли рішення об’єднатися з Ірпінською територіальною громадою. Через 5–7 років населений пункт буде неймовірно круто виглядати. І я переконаний, що люди будуть щасливі, що вони живуть саме тут».

На сьогодні, між іншим, у Михайлівці-Рубежівці, за словами керівництва села, живе близько 10 тисяч мешканців. Найактивніших із них  цього дня нагородили почесними грамотами. Жителі села, у свою чергу, залюбки долучалися до святкових привітань.

Жителі Михайлівки-Рубежівки:
«Від усього нашого колективу «Веснонька» ми хочемо побажати нашому селу процвітання, нашим односельцям здоров’я і всього найкращого».
«Здоров’я в кожен дім, у кожну оселю, радості, посмішок, і нехай удача супроводжує вас завжди і посюди. Всього найкращого».

«Щоб сьогодні всі були з гарним настроєм і не засмучувалися через дрібниці».

Отець Петро, настоятель храму Архистратига Михаїла:
«Я бажаю миру нашій Рубежівці, миру нашій країні, нашій землі. Щоб вона була благословенна, щоб нам тут було любо жити, щоби ми процвітали і лише творили добро. Зі святом усіх вас!»

Гарний настрій та позитивні емоції гостям свята дарували як творчі колективи Михайлівки-Рубежівки, так і запрошені артисти. Тож байдужим не залишився ніхто.

Житель села:
«Гарно тут – нема слів, просто нема слів. Радісно і весело! Щастя всім і добра».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300