Ярослав Амосов хоче битися з чемпіоном «Bellator»

Photoeditorsdk Export (26)

Іменитий ірпінський самбіст і боєць змішаних бойових мистецтв Ярослав Амосов хоче провести поєдинок із чинним чемпіоном американської спортивної організації «Bellator MMA» – канадцем Рорі Макдональдом. Таку заяву наш спортсмен зробив в інтерв’ю каналу «MMA Junkie» після своєї третьої перемоги на турнірі «Bellator 225».

«Я хотів би битися з Рорі Макдональдом. Коли я лише починав тренуватися, він уже виступав на високому рівні, і я дуже любив дивитися його бої. Він був моїм улюбленим бійцем, але тепер він може стати моїм суперником. Для мене це означає, що я росту, бо колись я на нього рівнявся, а тепер можу з ним змагатися», – сказав Ярослав Амосов.

Нагадаємо, 25 вересня він здобув переконливу перемогу над американцем Девідом Рікелзом. Для 25-річного ірпінчанина це 22-га перемога в боях ММА. Поразок у нього не було. Поєдинок із Рікелзом відбувся в місті Бріджпорті (США). Амосов закінчив бій уже в другому раунді, застосувавши больовий прийом.

В інтерв’ю «MMA Junkie» він спростував думку, що перемога далася йому легко. «Це лише здається, що бій був легким. Насправді, легких боїв не буває. Я був напружений щосекунди, був готовий до будь-якої його дії, тому ця перемога не була легкою», – зазначив спортсмен. Він додав, що «сам бій є легшим і простішим, аніж підготовка до нього, яка триває два-три місяці».

З успіхом на світовій спортивній арені привітав земляка голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер команди «Нові обличчя» Володимир Карплюк. «Вітаю з черговою блискучою перемогою заслуженого майстра спорту України з бойового самбо, чемпіона світу з ММА за версією GEFC серед професіоналів ірпінця Ярослава Амосова», – написав він на своїй сторінці у фейсбуці.

Політик зауважив, що «послужний список Ярослава Амосова вражає»: окрім гучних перемог у змаганнях з ММА, він – чотириразовий чемпіон світу, чемпіон Євразії, триразовий чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України з бойового самбо, володар Кубку Європи і Кубку України.

«Щиро бажаю Ярославу так тримати!» – резюмував Володимир Карплюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300