Ярослав Амосов: «Наша країна захистить себе, наша країна переможе» (відео)

Photoeditorsdk Export

Всесвітньовідомий ірпінець, майстер бойових мистецтв Ярослав Амосов, який став до лав захисників України, звернувся до росіян і розвінчав фейки кремлівської пропаганди про нібито «визвольний» характер т. зв. «спецоперації» в Україні. Відеозвернення спортсмена, записане під час артобстрілу біля зруйнованого будинку в Приірпінні, опубліковане на фейсбук-сторінці Національної федерації ММА України.

«Російські війська прийшли на нашу територію і говорять про те, що вони «рятують». Ви нас не рятуєте, це ми захищаємося від вас. Кого ви врятували в цьому будинку? Прилітає так само і в дитячі будинки, і в житлові будинки, розстрілюється мирне населення, відбуваються жахливі речі. Я не розумію тих людей, які не вірять у те, що відбувається в нашій країні. Вони дивляться свій телевізор і думають, що в них усе добре. Вони вірять у те, що ви нас рятуєте. Я не знаю, як можна розповідати людині, яка живе у своїй країні, про те, що відбувається в неї вдома. Я бачу це своїми очима, я це чую. Думаю, і ви зараз чуєте, що тут робиться», – сказав Амосов.

«Я не знаю, як народ України прощатиме Росії те, що вона наробила в нашій країні. І це ще не кінець. Гине багато людей», – наголосив він.

Чемпіон висловив упевненість у перемозі України. «Наша країна захистить себе, наша країна переможе. Наш народ згуртований, і наша країна найкраща у світі!» – заявив Ярослав Амосов.

Нагадаємо, Ярослав Амосов – перший український чемпіон американської ліги ММА «Bellator» (однієї з провідних у світі) в напівсередній вазі. Також він – чотириразовий чемпіон світу, чемпіон Євразії, триразовий чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України з бойового самбо, володар Кубка Європи і Кубка України, заслужений майстер спорту України. Крім того, восени минулого року Ярослав здобув три золоті медалі та став абсолютним чемпіоном у ваговій категорії 80+ на турнірі з бразильського джиу-джитсу «TMS Ukrainian Championship 2021».


На фото: Ярослав Амосов (праворуч) із бойовим побратимом

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300