Юлія Тимошенко: ми позбавимо мандата депутата Пікулика, який стріляв у ресторані з нагородної зброї

Unnamed 4

Юлія Тимошенко має намір позбавити депутата Ірпінської міської ради від ВО «Батьківщина» Олександра Пікулика мандата. Про це сьогодні вона повідомила заступнику командира Тероборони Ірпеня Сергію Глухоцькому.

Тероборонівець звернувся до Юлії Тимошенко, яка була з візитом в Ірпінській міській раді, з приводу скандальної ситуації, коли Олександр Пікулик хизувався зброєю в одному з ресторанів Ірпеня і, вистріливши, мало не влучив у жінку. Частина розмови була записана на відео.

«Скажіть, будь ласка, чому наші загиблі товариші не отримали до сих пір статус, а Ваш однопартієць Олександр Пікулик, який отримав нагородну зброю, не військовослужбовець, і стріляє з неї в ресторанах?», — спитав у голови партії «Батьківщина» Сергій Глухоцький.

«Кошмар… Щось будемо робити, йому потрібно здати цю зброю, ми це знаємо, я сьогодні про це почула», — відповіла Юлія Тимошенко.

Як повідомив у коментарі журналістам ITV Сергій Глухоцький, далі у розмові Юлія Тимошенко сказала йому, що має намір позбавити Пікулика мандата.

Нагадаємо, взимку 2021 року в ірпінському ресторані Sapori Veri Олександр Пікулик ледь не поранив жінку, коли вистрілив із нагородної зброї, демонструючи її співрозмовнику. Та, не зважаючи на сліди від куль та свідчення очевидців, він так і не поніс за це відповідальності

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300