Юні ірпінські велоспортсмени показують високі результати на змаганнях

343738453 276461964714764 4245322004579684059 N

Юні вихованці секції велосипедного спорту Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи продовжують показувати високі результати на змаганнях різного рівня. Зокрема, ірпінські велоспортсмени привезли «золото» та «срібло» із відкритого чемпіонату Києва з велосипедного спорту маунтенбайк в гонці крос-кантрі.

Змагання пройшли 28 квітня у Голосіївському парку столиці. У велогонках взяли участь понад 70 спортсменів з Києва та області.

У віковій категорії 9-10 років спортсмен з Ірпеня Артем Рудько, учень Ірпінського ліцею №3, виборов перше місце, а Костянтин Соповський, учень Ірпінського ліцею «Мрія», посів друге місце.

За крок до п’єдесталу, на четвертому місці, зупинилися вихованці Ірпінської ДЮСШ Гліб Кебкал та Філіп Будаловський.

«Всі діти виконали поставлені цілі та доїхали до кінця,адже МТБ не наша основна специфіка. Пишаємось нашими вихованцями!», — зазначили в ДЮСШ.

Варто зазначити, що маунтенбайк — вид спорту, що включає їзду на велосипеді бездоріжжям, зазвичай пересіченою місцевістю, за допомогою або спеціального обладнаного гірського або гібридного дорожнього велосипеда. 

Нагадаємо, всередині квітня вихованці Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи Артем Рудько та Костянтин Соповський також посіли призові місця на відкритому чемпіонаті Київської області з велокросу.

А у березні на відкритому чемпіонаті з велоспорту серед юнаків, юніорів та молодших юнаків у Білій Церкві ці ж хлопці вибороли дві золоті та одну срібну медаль.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300