Юні спортсмени з Ірпеня здобули 7 медалей на всеукраїнському турнірі з фехтування на шпагах

Photoeditorsdk Export 2022 02 15t115314.219

Вихованці ірпінського фехтувального клубу «Вершина» здобули дві золоті, три срібні й дві бронзові нагороди на всеукраїнському турнірі з фехтування на шпагах «Мураха», проведеного Національною дитячою лігою ім. В. Миронюка. Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці засновниця й тренерка клубу Олена Штангеєва.

У перший день змагань, які відбулися в Запоріжжі 12–13 лютого, золоту медаль виборола Маргарита Ангарська, срібні – Марія Мальчевська, Уляна Таран і Дмитро Щербак, бронзові – Владислав Штангеєв і Поліна Полякова.

Наступного дня Марія Мальчевська завоювала золото. Як відзначила тренерка, перемогу спортсменка здобула «в дуже тяжкій боротьбі».

Крім того, представник ірпінського клубу Михайло Махотенко посів на турнірі 5 місце, Іван Падусенко – 6-е, Святослав Шевченко – 7-е.

Усього в турнірі «Мураха» взяли участь понад 150 фехтувальників із Ірпеня, Києва, Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Львова, Черкас, Хмельницького, Ужгорода, Олександрії та Слов’янська.

Нагадаємо, минулого тижня вихованка ірпінського фехтувального клубу «Вершина» Марія Колеснікова здобула бронзову нагороду на відкритих всеукраїнських змаганнях Національної дитячої ліги ім. В. Миронюка з фехтування на шаблях.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300