З 1 жовтня змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів, – податкова

448703319 Modul Obrabotka 1s

Ірпінське управління Головного управління Державної податкової служби в Київській області попереджає, що з 1 жовтня змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів у зв’язку з їх відкриттям відповідно до вимог стандарту IBAN. Повідомлення про це розміщене на сайті Ірпінської міської ради.

«Державною казначейською службою України на виконання п. 3 постанови правління Національного банку України від 28.12.2018 р. №162 «Про запровадження міжнародного банківського рахунку (IBAN) в Україні» здійснено заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN, тобто відбувається перехід на міжнародний формат рахунків, який матиме 29 символів (літери та цифри), зі збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових  символів, до якого добавлено решту символів відповідно до вимог стандарту IBAN», – йдеться в повідомленні.

При обслуговуванні бюджетів за доходами з 1 жовтня казначейством будуть використовуватись нові реквізити бюджетних рахунків.

«Звертаємо увагу платників податків: нові реквізити бюджетних рахунків уже розміщені на сайті ГУ ДПС у Київській області в рубриці «Бюджетні рахунки» за посиланням: http://kyivobl.tax.gov.ua//byudjetni-rahunki/», – наголошують податківці.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300