З’явилося відео, як в Ірпені на переході автівка збила жінку

954

ДТП на вул. Соборній в Ірпені (Київщина), під час якої на пішохідному переході постраждала жінка, потрапила в поле зору камер відеоспостереження комунального підприємства «Муніципальна варта». Відео опубліковане на його сайті.

«В Ірпені на вулиці Соборній біля парку «Дубки» скоєно наїзд на пішохода: 34-річну місцеву жительку автомобіль збив на пішохідному переході. Жінка вижила, але отримала дуже серйозні тілесні ушкодження: подвійний перелом тазу зі зміщенням, гематоми на руках та ногах, перелом 4-х пальців рук. Наразі жінка знаходиться в Ірпінській центральній міській лікарні, на сьогодні заплановане МРТ», — зазначають у «Муніципальній варті».

У повідомленні зауважується, що на території Ірпінського регіону почастішали ДТП — зокрема, в один день із травмуванням жінки на вул. Соборній сталися ще дві «моторошні дорожньо-транспортні пригоди з трагічними наслідками». «На Варшавській трасі поблизу селища Ворзель насмерть збили пішохода на пішохідному переході. У місті Ірпінь по вулиці Університетська біля парку «Центральний» сталася смертельна ДТП за участю мотоцикла та автомобіля, внаслідок аварії водій мотоцикла 1993 р. н. загинув на місці події», — відзначили в «Мунварті».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300