З Ірпеня стартуватиме веломарафон «TransUkraine – bikepacking race 2021»

Da87c11e0ac8e31df91c493c18fb95e4

26 червня в Ірпені (Київщина) стартує веломарафон «TransUkraine – bikepacking race 2021», маршрут якого складатиме півтори тисячі кілометрів мальовничими місцями України. Фінішуватимуть спортсмени цього року у Львові.

На участь у марафоні вже зареєструвалося 170 учасників. Свій точний маршрут вони дізнаються лише за декілька днів до початку змагань. Нагородження велосипедистів відбудеться 18 липня у місті старту – в Ірпені, на набережній. 

Організаторами марафону є відомі українські велосипедисти-блогери Йохан Кляйн та Ігор Устименко, які нещодавно вже випробовували ірпінські веломаршрути та організовували тут міжнародні перегони «GRVL200 – Ірпінь».   

Веломарафон відбудеться за підтримки Ірпінської міської ради та мера міста Олександра Маркушина. Генеральний спонсор заходу – ТОВ «Відважних». 

Нагадаємо, такий веломарафон проводиться уже вдруге. Минулого року учасники стартували з міста Новгород-Сіверський (Чернігівська область), їхали через Ірпінь, Вінницю, Рівне, Чернівці й фінішували в Ужгороді.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300