З ірпінського бюджету-2020 Гостомель отримає щонайменше 50 млн грн

Photoeditorsdk Export 2019 12 17t163818.880

У наступному році з ірпінського міського бюджету для селища Гостомель (Київська обл.) буде виділено щонайменше 50 млн грн. Така сума закладена в проєкті бюджету міста на 2020 рік. Про це на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради повідомив перший заступник мера Олександр Маркушин.

«У цьому бюджеті, який у четвер буде затверджуватися на сесії міськради, вирішено з Ірпеня (виділити Гостомелю) 50 мільйонів. Але я вважаю, що сума буде навіть більша. Ми передамо ці кошти трансфером на Гостомельську селищну раду», – зазначив Маркушин.

За його словами, перед ухваленням такого рішення «була проведена конструктивна зустріч із депутатським корпусом у Гостомелі».

Олександр Маркушин зауважив, що частина коштів має бути використана на ремонт селищного Будинку культури. «Уже є проєкт, плануємо відремонтувати», – сказав посадовець. 

Нагадаємо, в жовтні Ірпінська міськрада викупила в приватних власників перший поверх будівлі в Гостомелі, на другому поверсі якої розміщена початкова школа №15. До початку наступного навчального року планують провести капітальну реконструкцію всієї споруди та відкрити в ній дев’ятирічку або гімназію. 

Селище Гостомель підпорядковане Ірпінській міській раді. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300