З ірпінського бюджету профінансують будівництво й ремонт об’єктів інфраструктури в Ірпені й Гостомелі

Photoeditorsdk Export 2019 12 03t151145.913

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради Київської області ухвалив низку рішень, пов’язаних із виділенням коштів на будівництво, ремонти й реконструкцію інфраструктурних об’єктів в Ірпені та Гостомелі.

Зокрема, члени виконкому проголосували за затвердження проєктно-кошторисної документації будівництва в Ірпені водопровідної мережі від насосної станції другого підйому по вул. Кричевського до вул. Незалежності, капітального ремонту зовнішньої водопровідної мережі по вул. 74-ї Стрілецкої дивізії (від вул. Северинівської до вул. Варшавської), будівництва паркувального майданчика біля набережної по вул. Підгірній, капремонту приміщень відділу РАГСу по вул Шевченка, а також дорожнього покриття в провулку Садовому і в проїзді біля однойменної вулиці.

Також було затверджено проєктно-кошторисну документацію щодо робіт, спрямованих на покращення водопостачання Гостомеля. Йдеться про реконструкцію водопровідних мереж на території насосної станції другого підйому по вул. Остромирській, будівництво водопровідної мережі від вул. Мисливської до вул. Бучанське шосе та реконструкцію майданчика водопровідних споруд із встановленням обладнання знезалізнення води по Бучанському шосе, 19-б.

Як наголосив при цьому перший заступник міського голови Олександр Маркушин, «тільки в цьому році у водопровідні мережі в Гостомелі вкладено більше 10 млн грн».

Він наголосив, що вже в поточному місяці в тестовому режимі в селищі запрацює станція знезалізнення і очищення води. Вона буде забезпечувати військове містечко; крім того, її потужності дозволять очищувати воду й для мікрорайону Баланівка. «Будуть проводитися роботи, щоб протягнути водопровід до Баланівки і всі будинки перепідключити», – зазначив Олександр Маркушин.  

Він також зауважив, що «все це робиться через комунальне підприємство «Ірпіньводоканал», бо Гостомельська селищна рада цього не підтримала».

Крім того, на засіданні міськвиконкому затвердили кошторисну документацію капітального ремонту ліфтів у будинку за адресою Квіткова, 2 та капітального ремонту покрівлі будинку №4 по вул. Покровській в Ірпені.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300