За кошти Громадського бюджету Ірпеня змагатимуться 52 проєкти

Grom Byudzhet 1

До участі в конкурсі на отримання фінансування з Громадського бюджету Ірпеня 2020 року допущені 52 проєкти з 63, які були подані ініціативними містянами. Про це повідомила учасниця робочої групи з реалізації програми «Громадський бюджет міста Ірпінь», голова Ірпінської агенції розвитку Оксана Нечитайло.  

«Відбулось друге засідання робочої групи з Громадського бюджету в місті Ірпінь. Всі проєктні заявки були оцінені: більшість позитивно і деякі негативно (у зв’язку з невідповідністю критеріям Громадського бюджету та обмеженням згідно з Положенням про Громадський бюджет). Всі заявники були повідомленні про негативний висновок комісії і причини, тому мали можливість внести відповідні корективи. У результаті робочою групою допущено до голосування 52 проєкти з 63. Це неймовірний результат», — написала Оксана Нечитайло на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона закликала кожного ірпінця «цікавитися змістом цих проєктів, розповідати про проєкти друзям і голосувати».

Нагадаємо, заявки на Громадський бюджет-2020 приймали з 3 до 23 серпня. Цього року на реалізацію проєктів передбачено 3 млн грн. Голосування за подані проєктні заявки триватиме з 1 по 9 жовтня.

За чотири роки в Ірпені вже реалізували понад 40 проєктів Громадського бюджету, ще півтора десятка — в процесі втілення.

Як повідомлялося, в п’ятницю на центральній площі Ірпеня презентували друге, доповнене видання книги Анатолія Зборовського «Історія Ірпінського краю», яке вийшло друком за кошти Громадського бюджету.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300