Клуби й бібліотеки сіл Ірпінської громади отримали подарунки до професійного свята (фото)

Photoeditorsdk Export (77)

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин разом зі своїми заступниками й депутатами міськради привіз подарунки в заклади культури сіл Ірпінської громади та привітав їхніх працівників із майбутнім професійним святом.

«Портативні акустичні колонки, комплект музичних інструментів і сертифікати на настільні ігри та матеріали для майстер-класів – все це сьогодні, напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, разом із моїми заступниками Андрієм Кравчуком та Ігорем Дворніковим, депутатами Ірпінської міської ради Андрієм Помазаном, Юлією Устич та Євгенією Антонюк привезли в клуби й бібліотеки Михайлівки-Рубежівки, Козинців і Діброви», – розповів мер на своїй сторінці в соцмережі.

Він наголосив, що «саме сільські клуби і бібліотеки є тими осередками культури, які повинні бути у належному стані».

«Над цим ми активно працюємо. Найперше, що ми зробили після утворення спільної громади – перевели керівників усіх сільських закладів культури із 0,5 ставки (за яку вони працювали багато років) на повну ставку. Також цього року облаштували автономне опалення в будинку культури Діброви, якого там ніколи не було. Найближчим часом система опалення з’явиться і у Козинцівському клубі. Вже виділено кошти на поповнення книжкового фонду бібліотек Михайлівки-Рубежівки та Козинців – зараз триває закупівля. Одним із стратегічних завдань для нас є добудова нового приміщення будинку культури у Михайлівці-Рубежівці. Хочу запевнити, що наша команда зробить усе для того, щоб вирішити це важливе для мешканців села питання», – зазначив Олександр Маркушин.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300