ПРЯМА МОВА. Заступник начальника пожежної частини – про співпрацю з міською владою: «Ірпінь позитивно вирізняється на тлі інших міст»

Віталій Фареник, заступник начальника 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини (м. Ірпінь):

«Ще кілька років тому ми не могли навіть подумати про те, що можемо пройти стажування і перейняти досвід наших колег за кордоном. Але дві групи рятувальників із Приірпіння минулого року відвідали Німеччину, де було реалізовано міжнародний проект на тему пожежної безпеки. Ми перейняли дуже багато досвіду, вмінь і знань.

Також міжнародні меценати вручили нам оцю пожежну автодрабину, яка була дуже необхідна в нашому регіоні для гасіння пожеж у багатоповерхових житлових будинках та інших аварійно-рятувальних робіт.

Крім того, міською владою минулого року було придбано з місцевого бюджету новий позашляховик «Рено» для постійного моніторингу ефективності гасіння пожеж в екосистемах. Ця співпраця нашої служби з місцевою владою показує те, що місто Ірпінь позитивно вирізняється на тлі інших невеликих міст. Спільна робота постійно проводиться, і я сподіваюся, що вона й надалі буде вестися на тому рівні, який уже є».   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300