Журналісти стали свідками проведення поліцейської операції з відновлення правопорядку в Ірпені (відео)

Photoeditorsdk Export (4)

Міністерство внутрішніх справ України опублікувало відеосюжет про проведення в Ірпені поліцейської операції з відновлення правопорядку.  

«У другий день після звільнення Ірпеня від російських окупантів Департамент комунікації МВС України організував черговий виїзд для вітчизняних та іноземних журналістів. Представники медіа мали можливість оцінити масштаби руйнувань одного з найкрасивіших міст Київщини та ознайомитися з організацією проведення поліцейської операції з відновлення правопорядку, зачистки території від залишків диверсантів, а також допомоги правоохоронців з евакуації ірпінців, які в нелюдських умовах пережили окупацію та вкрай потребують медичної допомоги в стаціонарних лікувальних закладах столиці», – зазначається на сторінці МВС у фейсбуці.

У повідомленні наголошується, що перебувати в Ірпені наразі небезпечно, тому повертатися в місто зарано.

«Безпосередньо на вулицях міста знаходиться багато незнешкоджених мін, крім того є підтверджені дані, що при відступі окупанти приховано замінували соціальні об’єкти міста. За оперативною інформацією поліцейських, у місті можуть перебувати групи російських окупантів, які не встигли відступити або були залишені для диверсійної роботи. Пересування містом можливо лише перевіреними дорогами та у супроводі поліцейських або військових», – підкреслюють у міністерстві.

Водночас відзначається, що мешканці Ірпеня «починають відновлювати своє красиве місто, яке навіть війні не вдалося спотворити: вони почали прибирати біля своїх будинків сміття, закривають клейонкою розбиті шибки вікон та навіть білять дерева у своїх садах».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300