Реклама

«Знання за дрони»: в ІЛІТ стартує курс з оволодіння штучним інтелектом (відео)

Іван Нечипорук, учитель інформатики та програмування Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

 «Ось в мене є заготовка старої фотографії і воно видає її в кольорі».

Ось так просто, за лічені секунди штучний інтелект зробив реставрацію старого фото. А ще відповідно до запиту він може намалювати картину, зробити презентацію, написати реферат та багато іншого.

Можливості штучного інтелекту вже другий місяць вивчають учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій.

Адріана Левківська, учениця Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

 «Взагалі, зараз у світі дуже сильно прогресує штучний інтелект. Наш вчитель пан Іван допомагає нам вивчати його детальніше, адже це важливо для нашого майбутнього».

Іван Нечипорук, учитель інформатики та програмування Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

 «Штучний інтелект – це вже є частина освітнього процесу і невід’ємна частина освітнього процесу. Насправді всі думають, що штучний інтелект – це ChatGPT і все, на цьому обмежилися. А це дуже серйозна помилка, якої припускаються практично всі».

Щоб виправити таку ситуацію, учитель інформатики та програмування Іван Нечипорук готовий ділитися своїм досвідом. Тож в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій стартує курс – «Знання за дрони». Охочі приборкати нейронну мережу зможуть навчатися за донат на дрони для Збройних Сил України.

Марія Гостін, в.о. директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

 «Аби взяти участь в нашому курсі, вам необхідно задонатити певну суму на нашу банку. Ми хочемо обміняти наші знання на дрони, що допоможе нашим Збройним Силам у війні».

Донат – на ваш розсуд. Скануйте QR-код на екрані або надсилайте за реквізитами у описі під відео. У описі також шукайте гугл форму для участі в курсі.

За детальною інформацією телефонуйте за номером – 097 421 39 66.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!