Реклама

Судитимуть військовослужбовця рф, який катував людей у Гостомелі

Photo 2024 04 05 11 02 13

Поліція Київщини скерувала обвинувальний акт до суду стосовно військовослужбовця рф за фактом утримання цивільного населення в катівні. Про це повідомили на сторінці поліції Київщини у фейсбуці.

Військовий рф організував у приміщенні морозильної камери місце утримання мирного населення під час тимчасової окупації Гостомеля.

«Правоохоронці поліції Київщини встановили 47-річного командира Красноярського ОМОНу та зібрали докази, що беззаперечно доводять його вину у жорстокому поводженні з людьми у Гостомелі. Крім того, під його безпосереднім контролем інші військовослужбовці рф знущались з людей, безпричинно наносили численні хаотичні удари по різним частинам тіла. Окупанти застосовували до людей електричний струм, позбавляли повітря, імітували розстріли невинних людей, змушуючи надати «потрібну» їм інформацію», — повідомляють у поліції.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці ідентифікували росіянина, який розстрілював цивільні авто у Гостомелі. Це командир взводу спецпідрозділу військ Нацгвардії рф по Красноярському краю. 25 лютого 2022 року російські окупанти у Гостомелі з усіх видів озброєння розстріляли 12 автомобілів. Найменша кількість влучань у транспортних засобах – 38 куль, найбільша – 178. Тоді окупанти вбили 11 людей, ще 15 отримали поранення.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама