Бюджет Коцюбинського на 2020 рік приймуть 20 грудня

Photoeditorsdk Export 2019 12 19t122242.750

20 грудня в Коцюбинському на Київщині проведуть сесію місцевої ради, головним питанням якої буде прийняття бюджету селища на 2020 рік. Про це сьогодні, 19 грудня, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці в. о. селищного голови Сергій Даніш.

За його словами, «також планується продовжити дію багатьох програм на 2020 рік та розглянути інші питання порядку денного». Згідно з текстом розпорядження про скликання сесії, йдеться, зокрема, про ухвалення програм соціального захисту окремих категорій населення, реформування та розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою селища, безпеки дорожнього руху, культурно-мистецького життя.

Окрім прийняття бюджету на наступний рік, депутати мають затвердити прогнозовані бюджетні показники на 2021 і 2022 роки.

Нагадаємо, раніше Сергій Даніш повідомляв, що у 2020 році в Коцюбинському відкриють, де факто, два нові комунальні дитсадки: новий корпус дошкільного закладу «Ластівка» (він уже готовий приблизно на 70%) на вул. Пономарьова, 2/2 та дитсадок, який збудують на вул. Коцюбинського, 6. Обидва проєкти реалізовуються на умовах співфінансування.

Також очільник Коцюбинського заявляв, що в бюджеті селища на 2020 рік будуть передбачені кошти на завершення процесу заміни вікон у під’їздах будинків комунального житлового фонду. Цього року в Коцюбинському вже замінили вікна у двох десятках багатоквартирних будинків.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300