Коцюбинське отримає два нові дитсадки – в. о. селищного голови

Photoeditorsdk Export 2019 12 03t110420.354

Наступного року селище Коцюбинське на Київщині отримає два нові дитсадки. Про це сьогодні, 3 грудня, заявив в. о. селищного голови Сергій Даніш.

«Уже наступного року Коцюбинське матиме два нових дитячих садочки. Зараз активно триває реконструкція приміщення по вул. Пономарьова, 2/2 під новий корпус дитсадочка «Ластівка». Робітники уже частково утеплили будівлю, замінили вікна та двері, зробили перепланування, залили стяжку підлоги з підігрівом. Зараз вирівнюють стіни та монтують вентиляційну систему. Думаю, що з такими темпами вже весною ми його відкриємо! Корпус розрахований на 70 дітей», – написав Сергій Даніш у соцмережі.

«Паралельно працюємо над будівництвом нового комунального дитсадка на вул. Коцюбинського, 6. Він вміщатиме щонайменше 80 малюків. Розробка проєктної документації уже на стадії завершення, днями передаємо її на експертизу. Будуватися садок буде на умовах співфінансування», – зазначив в. о. селищного голови.

Він наголосив, що «це буде перший новий комунальний садок, збудований у Коцюбинському за роки Незалежності України».

Нагадаємо, на початку листопада Сергій Даніш повідомляв про початок робіт із реконструкції приміщення, яке стане новим корпусом дитсадка «Ластівка». За його словами, член виконкому селищної ради Богдан Слюсаренко і депутат Ірпінської міськради Олексій Олійник «перемогли в судах і повернули це приміщення громаді Коцюбинського».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300