У Коцюбинському замінили вікна у двох десятках багатоквартирних будинків

Photoeditorsdk Export 2019 12 03t085624.018

Протягом року в селищі Коцюбинському на Київщині були замінені вікна в під’їздах двох десятків багатоквартирних будинків, які належать до комунального житлового фонду. Про це повідомив в. о. селищного голови Сергій Даніш.

За його словами, у 2020 році місцева влада планує завершити процес заміни вікон в усіх будинках Коцюбинського.   

«Минулого року ми поставили собі за мету протягом 2019–2020 років замінити старі вікна у під’їздах усіх комунальних багатоквартирних будинків Коцюбинського. Приємно, що значну частину роботи уже виконано. За цей рік ми оновили вікна у близько двох десятках будинків, і завдяки цьому в під’їздах стало значно тепліше. Сьогодні роботи почалися в домі по вул. Пономарьова, 28. Протягом 2–3-х днів нові енергоефективні вікна встановлять у трьох під’їздах», – зазначив Сергій Даніш на своїй сторінці в соцмережі 2 грудня ввечері.  

«У бюджеті на 2020 рік обов’язково передбачимо кошти на заміну вікон у всіх будинках, що залишилися», – додав він.

Нагадаємо, цієї осені в Коцюбинському вперше за чотири роки вчасно розпочався опалювальний сезон. Також цьогоріч уперше за багатолітній період у селищі почали реконструкцію тепломереж. Роботи планують завершити протягом двох-трьох років. На даний момент замінили 36% труб

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300