В Ірпені — ще 4 підозри на коронавірус

Virus 4835301 1280

В Ірпені встановлено чотири нові підозри на коронавірусну інфекцію. Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Маркушин.  

«За минулу добу, окрім заявленої вагітної пацієнтки (сьогодні вона вже благополучно народила дитину), в Ірпені було встановлено ще 4 підозри на COVID-19. Зразки біоматеріалу 4-х пацієнтів були направлені до референс-лабораторії», — зазначив він та зауважив, що експрес-тести всіх п’яти пацієнтів показали негативний результат.

Посадовець пообіцяв «інформувати громаду про підтвердження або непідтвердження підозр».

«Вдячний громаді, яка робить усе для мінімалізації соціальних контактів та знаходиться по мірі можливості в самоізоляції», — додав він.

Нагадаємо, вчора стало відомо про першу підозру на COVID-19 в Ірпені: ПЛР-аналіз зразка біоматеріалу вагітної жінки показав позитивний результат. Остаточний діагноз буде встановлено після отримання результатів повторного аналізу. Як повідомив Олександр Маркушин, сьогодні о 03.00 жінка, яку госпіталізували в Білій Церкві, народила хлопчика. За словами Маркушина, “стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше; стан дитини теж задовільний”.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300