В Ірпені представники влади й ветерани поклали квіти до пам’ятників воїнам (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 05 09t131114.487

У День Перемоги в. о. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов, перший заступник мера Олександр Маркушин, інші представники міської ради разом із ветеранами Другої світової війни поклали квіти до монумента Невідомого солдата в центрі Ірпеня та пам’ятника загиблим на Алеї Героїв АТО.

«9 Травня – особливий день для кожної української сім’ї і кожної української громади. Дякуємо тим, хто здобув мир у 45-ому. Згадуємо і тих, хто, наслідуючи своїх дідів, героїчно захищав Україну від агресора на Донбасі. Схиляємо голови перед матерями, які виховали героїв. Вірю, перемога знову буде за нами! Миру всім нам! З Днем Перемоги!» — привітав ірпінців Олександр Маркушин.

Нагадаємо, напередодні, в День пам’яті й примирення, перший заступник міського голови та депутати міськради привітали ветеранів Другої світової війни, які живуть в Ірпені, та вручили кожному з них Знак народної пошани — пам’ятну медаль «За бойові заслуги. 75 років Перемоги над нацизмом». Увечері керівники міста, депутати, волонтери, члени сімей військових, які загинули на Сході України, запалили біля пам’ятника Невідомому солдату 75 свічок пам’яті.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300