Бюджет розвитку Ірпеня планують збільшити до 500 мільйонів гривень

Image 2021 06 15 21:30:05

За період каденції діючих Ірпінського міського голови і депутатського корпусу у місті планують збільшити бюджет розвитку до 500 мільйонів гривень. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин на засіданні виконавчого комітету. 

«На сьогодні бюджет розвитку Ірпеня становить 240 мільйонів гривень. Якщо порівняти з бюджетом у кінці 2020-го року, він становив 160 мільйонів. Ми плануємо до кінця року збільшити його за рахунок інвесторів, які хочуть розширятися або будувати нові об’єкти. Завдання нашої команди – до кінця року збільшити бюджет розвитку до 300 млн. грн. За час нашої каденції бюджет розвитку повинен бути 500 мільйонів. Це дуже потужні цифри», — зазначив Маркушин.

Мер Ірпеня запросив інвесторів та всіх бажаючих відкривати свій бізнес в місті. «Вам зелена дорога для відкриття бізнесу в Ірпені. Для нас важливі дві умови: щоб підприємець (підприємство) було зареєстроване в Ірпені і були оформлені працівники згідно законодавства», — додав Олександр Маркушин. 

Нагадаємо, в першому кварталі 2021 року бюджет Ірпінської громади отримав податкових і неподаткових надходжень (без офіційних трансфертів) на 28,37% більше, ніж планувалося.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300