На новому корпусі дитсадка «Віночок» в Ірпені вже роблять покрівлю (відео)

Третій поверх нового корпусу дитсадка «Віночок» на вулиці Київській в Ірпені видно здалеку. На сонці виблискують широкі нові вікна. Вже утеплені стіни. А тепер вимальовується і дах. 

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Наші підрядники випереджають темпи будівництва – той графік, який їм погоджено. Ми бачимо, що вже закінчені всі роботи з будівництва, зараз хлопці виконують покрівлю».

Зараз на даху завершують установку металевих конструкцій. Потім їх закріплять балками та накриють металочерепицею.

Олександр Маркушин:
«Ми ставимо завдання до кінця жовтня закінчити утеплення нашого садочка і закінчити покрівлю до кінця вересня – для того, щоб ми могли подати тепло, і хлопці всю зиму могли робити внутрішні оздоблювальні роботи».

Темпи будівництва вражають не лише ззовні, а й всередині. Цокольний, перший та другий поверхи вже оснастили сучасною вентиляцією, провели електрику, обладнали пожежну сигналізацію. Стяжка підлоги теж практично готова. А ще розпочали внутрішні штукатурні роботи. Весь процес будівництва щотижня контролює міський голова спільно з технаглядом.

Олександр Гречка, начальник дільниці:
«Міський голова нас контролює з технаглядом і з авторським наглядом раз на тиждень. А технагляд і авторський нагляд буває два-три рази на тиждень».

Залишається додати – новий корпус дитсадка «Віночок» зводиться за кошти міського бюджету. І це буде вже п’ятий дитсадок в Ірпені, збудований за останні шість років. Він зустрічатиме дітлахів наступної весни, а до того діятиме старий садочок.


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300