Протитуберкульозне відділення Ірпінської поліклініки підключили до пульту охорони «Муніципальної варти»

272993901 1571236176578933 7326832539007767983 N

Протитуберкульозне відділення Ірпінської міської поліклініки, розташоване на вул. Центральній, підключили до пульту централізованої охорони КП «Муніципальна варта». Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства у фейсбуці.

«До пульту централізованої охорони комунальних закладів і установ було підключено новий об’єкт – протитуберкульозне відділення Ірпінської міської поліклініки, яке розташоване в окремій пристосованій одноповерховій будівлі за адресою: м. Ірпінь вул. Центральна, 5. Приміщення протитуберкульозного відділення були обладнані датчиками охоронно-тривожної сигналізації та стаціонарною «тривожною кнопкою». Відтепер у разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій медичний персонал має змогу скористатися «тривожною кнопкою». Один клік — і підмога в дорозі», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, «виїзд групи швидкого реагування «Муніципальної варти» здійснюється у випадку знаходження в приміщенні агресивних людей, спробах крадіжки матеріальних цінностей або псування комунального майна тощо; після отримання сигналу екіпаж групи реагування в короткі терміни (за 5–10 хвилин) прибуває на місце виклику».

У «Мунварті» нагадали, що під її охороною перебувають «більшість ірпінських комунальних закладів освіти, медицини, спорту та служб забезпечення життєдіяльності міста».

Як повідомлялося, зараз на території Ірпінської  громади працюють понад пів сотні пристроїв для екстреного зв’язку з «Муніципальною вартою» («тривожних кнопок»). 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300