У Парижі пройде фотовиставка «Зруйнований, але нескорений Ірпінь»

Photoeditorsdk Export (2)

Мешканці та гості Парижу зможуть побачити, на що перетворили російські окупанти колись квітучий і затишний Ірпінь. У столиці Франції пройде фотовиставка «Зруйнований, але нескорений Ірпінь» із вражаючими світлинами, на яких відображені руйнування житлових масивів та соціальної інфраструктури міста. Про це повідомляє пресслужба Ірпінської міської ради.

Фотоекспозиція буде виставлена у школі німецької мови «Goethe-Institut Paris». Окрім фото з руйнуваннями Ірпеня, парижанам будуть презентовані світлини із свідченнями масових убивств мешканців Бучі.

Нагадаємо, згідно з офіційними даними, російські окупанти вбили в Бучі 412 мирних мешканців та 290 – в Ірпені. Крім того, рашисти на 70% зруйнували Ірпінь. За місяць запеклих боїв 8651 міський об’єкт був поверхнево пошкоджений, 2738 об’єктів частково зруйновані, 885 зруйновані повністю.

Фотовиставка відкриється 8 червня і триватиме два тижні.

Нагадаємо, сьогодні у Брюсселі відкривається дводенна виставка «Irpin. Invincible» («Ірпінь. Непереможний»), присвячена обороні Ірпеня та життю частини міста в окупації. Вона експонуватиметься в «Українському хабі», розташованому в одній із будівель Європейського парламенту. Виставка наочно продемонструє, яким Ірпінь був до війни та яким став після приходу «русского міра».


Підписуйтеся на 
Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300