Ірпінські тхеквондисти здобули третє місце на європейському турнірі

Photo 2022 12 11 16 34 27

Команда Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного клубу «Імператор» здобула третє місце на міжнародному турнірі з олімпійського тхеквондо «Christmas Taurnament», який проходив у місті Пельгржимов (Чехія) 10–11 грудня. Усі дев’ять членів команди (вихованці тренерів Романа та Юлії Страховських) повернулися додому з медалями.                  

За кількістю золотих нагород (їх п’ять) ірпінці – на четвертому місці. Вони показали найкращий результат серед українських клубів. Загалом у змаганнях брали участь 44 команди з 12 країн Європи.

Золоті медалі завоювали: серед кадетів – Давид Цимбарович (вагова категорія 61 кг), Артур Янгаличев (57 кг) і Володимир П‘ятенко (37 кг); серед дівчат – Анна Малихіна (40 кг) і Єва Король (33 кг). Срібло виборов Матвій Цимбарович (33 кг, молодші юнаки). Бронзовими призерами у змаганні юнаків і дівчат стали Ілля Жугулович (44 кг), Юлія П‘ятенко (40кг) і Владислав Авер‘янов (36 кг).

Нагадаємо, на початку грудня вихованці Ірпінської ДЮСШ завоювали дві золоті, одну срібну та шість бронзових медалей на чемпіонаті України з тхеквондо.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300