Американський співак Five for Fighting випустив кліп, знятий у Гостомельському аеропорту (відео)

Photoeditorsdk Export

Популярний американський співак і піаніст Джон Ондрасік, відомий як Five for Fighting, випустив кліп на пісню «Can One Man Save The World» («Чи може одна людина врятувати світ»), знятий у Гостомельському аеропорту на фоні знищеного окупантами літака «Мрія». У відеоряд також потрапили кадри воєнної хроніки в Україні.

Five for Fighting виконав композицію в супроводі українського оркестру. Пісню він присвятив Президенту України Володимиру Зеленському, а також усім громадянам нашої країни.

«Це була найбільша честь у моєму житті – грати мою нову пісню з українським оркестром на руїнах аеропорту «Антонов» перед улюбленою українською «Мрією» – найбільшим вантажним літаком у світі, цинічно знищеним на початку війни. Поділяючи (з українцями) цю музичну співпрацю на такій священній землі, я на власні очі переконався у стійкості та благодатності українського народу, який чи то в грі на скрипці, чи в керуванні танком не зможуть зупинити злодіяння та агресія Путіна», – зазначив співак.

Ондрасік додав, що вважає громадян країни-агресорки ізгоями, а українцями та безпосередньо Володимиром Зеленським він дуже захоплюється.

«Росіяни повинні зрозуміти, що вони ізгої не лише в економічному та політичному плані, а й у культурному. Музика може стати потужним залпом, який подолає кордони для тих, хто завалений пропагандою… Я вважаю, що всі ми, як вільні люди та вільні нації, повинні зробити свій внесок у захист незалежності та свободи, коли намагаються знищити одну з наших дружніх демократій. Як сказано в останніх кадрах нашого відео, «історія починається зараз»», – наголосив артист.

Він також звернувся до своїх колег із пропозицією організувати концерт та направити кошти, виручені від продажу квитків, на гуманітарну допомогу Україні.

Нагадаємо, у кінці квітня британський співак Ед Ширан і український гурт «Антитіла» випустили спільний кліп, який частково був знятий у зруйнованому Центральному будинку культури в Ірпені.

Джерело: obozrevatel.com


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300