Ед Ширан і гурт «Антитіла» випустили кліп, який знімався у зруйнованому Будинку культури в Ірпені (відео)

Без імені5jpg

Англійський співак Ед Ширан і український гурт «Антитіла» випустили кліп, який частково був знятий у зруйнованому Центральному будинку культури в Ірпені.

«Центральний будинок культури Ірпеня набирає популярності не кращим шляхом, але саме так ми можемо привернути увагу до звірства, яке чинили окупанти щодо нашої культури та пам’яток архітектури! Дякую Еду Ширану та гурту «Антитіла» за привернення уваги! Це неймовірна робота! Дякуємо вам та чекаємо з концертами в мирний час у нашому місті», – написав на своїй сторінці у фейсбуці ведучий і звукорежисер Будинку культури Павло Віслогузов.

«Пропозиція від команди Еда записати спільну пісню – це ще один вияв підтримки від народу Великої Британії й безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс… В українському тексті до пісні Еда Ширана я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна», – розповів фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Нагадаємо, раніше біля зруйнованого Будинку культури в Ірпені учасники гурту «Без обмежень» виконали свій хіт «Вільні Люди». Згодом там виступив всесвітньовідомий литовський піаніст Даріус Мажинтас.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300