Анастасія Попсуй: «Продовжую виконувати доручення своїх виборців»

73120452 3783796851645974 5163869463795204096 N

Після відставки з посади секретаря Ірпінської міської ради та в. о. міського голови Анастасія Попсуй повертається до реалізації соціальних і політичних проєктів, ініційованих нею раніше, та продовжить виконувати доручення своїх виборців як депутат міськради. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні для мене важливий день. Завершився непростий, але дуже потужний етап у моєму професійному житті, пов’язаний з роботою у місцевому самоврядуванні. Ні для кого не секрет, що робота на посаді секретаря міської ради та ще й виконуючого обов’язки міського голови вимагає від людини повної самовіддачі, мобілізації всіх її ресурсів. Тому, заступаючи на цю посаду більше, ніж рік тому, я змушена була призупинити на певний час реалізацію великих соціальних і політичних проєктів, ініційованих мною раніше. Зараз назріла потреба їх розвитку і завершення. А це неможливо поєднати з держслужбою. Тому я залишаю посаду і щиро дякую депутатському корпусу за розуміння, за те, що підтримали мене у моєму прагненні змін. Склавши обов’язки секретаря ради, я продовжую працювати депутатом і виконувати доручення своїх виборців. Попереду багато роботи із втілення вже запланованого в реальність», – зазначила Анастасія Попсуй.

Вона висловила подяку всьому виконавчому комітету міської ради «за чудову співпрацю», а громаді – за підтримку та довіру. «Дякую всім друзям та колегам за велику кількість позитиву, який дарували мені. Це був надзвичайно важливий досвід для мене. Я – щаслива. Щиро всіх люблю! І люблю наш чудовий Ірпінь!» – сказано в дописі.

Нагадаємо, сьогодні на сесії міської ради депутати підтримали заяву Анастасії Попсуй про припинення її повноважень як секретаря. Її наступником обрали депутата, керівника управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ міської ради Андрія Літвинова.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300